ΔΗΠΕΘΕΚ | Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κέρκυρας

Διοικητικό Συμβούλιο

«Ζούμε σε έναν τόπο με πλούσια κληρονομιά, απέναντι στην οποία οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι. Με θάρρος και σθένος να αναλογιστούμε το βάρος της και να οραματιστούμε το μέλλον, με πνευματική διαύγεια, ελεύθερο πνεύμα καθαρή ψυχή και αφοσίωση – αξίες που προσφέρει απλόχερα η ουσιαστική ενασχόληση με την τέχνη.

Έτσι και αλλιώς, ακόμα κι αυτό μας έχει διδάξει το παρελθόν μας και δημιουργήσαμε μια πνευματική μεταμόρφωση που ονομάσαμε ‘Αναγέννηση’.

Η συνεργασία, η σύνδεση με άλλους καλλιτεχνικούς φορείς,  η σύμπραξη επαγγελματιών καλλιτεχνών, η επέκταση και η δημιουργική χρήση νέων χώρων, το εύρος των αισθητικών προτάσεων, η άνθηση των Εκπαιδευτικών εργαστηρίων, η εξωστρέφεια και η ενεργή επανασύνδεση του Οργανισμού με την τοπική κοινωνία αποτελούν τον στόχο μας και το όραμα μας για το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας και ευελπιστούμε να σας έχουμε δίπλα μας.

Η Πρόεδρος  του ΔΗΠΕΘΕΚ     

Παναγιώτα ΤζάννεΑπό το 2020, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ μετονομάστηκε σε Διαδημοτικό Περιφερειακό Θέατρο, (ΔΙΑΠΕΘΕΚ – ΔΙΑ.ΚΕ.Δ.Η.Κ) και στο Συμβούλιο του συμμετέχουν εκπρόσωποι από τα Δημοτικά Συμβούλια της Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας.Διοικητικό Συμβούλιο

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΑΚΤΙΚΟΙ
Τζάννε Παναγιώτα – Πρόεδρος
Μεταλληνός Δημήτριος
Γκίνη Τόμπρου Χρυσούλα
Μπούρας Σπυρίδων
Ρούσσου Αγγελική
Παπαβλασόπουλος Θεόδωρος
Αρώνη Δήμητρα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ
Νεράντζης Σπυρίδων
Μωραϊτης Σπυρίδων
Σπάτουλας Βασίλειος
Καρδάμη Σπυριδούλα
Απέργης Σταμάτης
Τσιριγώτη Ελπίδα

ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΑΚΤΙΚΟΙ
Κόκκαλη Σπυριδούλα
Μαυρωνάς Θεόδωρος
Μπάνος Βαρθολομαίος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ
Καλούδης Ιωάννης
Μουζακίτη Μαρία
Ρούσσινος Κωνσταντίνος Γεώργιος

ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΑΚΤΙΚΟΙ
Ζερβός Πολύχρονος
Αθανασοπούλου-Δραγανίδου Κων/να
Κουλούρη Ναυσικά

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ
Καλούδη Αθηνά
Κουρτέσης Νικόλαος
Κοντομάρη Αλεξάνδρα-Μαρία