ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Προβολή Βραβευμένων Ταινιών και Σεμινάριο Pitching στην Κέρκυρα στις 13-14 Απριλίου 2024

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η προβολή των βραβευμένων ταινιών του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας.  Οι προβολές ταινιών αποτελούν τον πυρήνα του διημέρου, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει και να εμβαθύνει σε αριστουργήματα του κινηματογράφου μικρού μήκους, που ξεχώρισαν. Οι προβολές θα είναι δωρεάν για το κοινό και θα πραγματοποιούνται από τις 18:00 έως τις 21:00 στο studio του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας. 

Επιπλέον, το Σάββατο 13 Απριλίου, από τις 10:00 έως την 13:00 στο ίδιο χώρο, θα διεξαχθεί ένα σημαντικό σεμινάριο Pitching με τη συμμετοχή της Βαρβάρας Δούκα, Υπεύθυνης Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Διεθνούς Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της Δράμας και Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας, και του Δρ. Ιάκωβου Παναγόπουλου, Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Σκηνοθέτη και Σεναριογράφου. Το σεμινάριο θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική ευκαιρία να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στον κινηματογράφο μέσω της διαδικασίας του pitching. Το σεμινάριο θα είναι επίσης ανοιχτό και δωρεάν για όλες και όλους τους συμμετέχοντες.

Η διοργάνωση του διημέρου γίνεται από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κέρκυρας. Επίσης αυτό το διήμερο εκδηλώσεων εντάσσεται στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού των 20 χρόνων από την ίδρυση του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας. Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση που συνδυάζει την απόλαυση της τέχνης του κινηματογράφου με την επαγγελματική εκπαίδευση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων στον τομέα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών:

Σάββατο 13 Απριλίου

ΤΙΤΛΟΣΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΦΩΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣΝΕΡΙΤΑΝ ΖΙΝΤΖΙΡΙΑ13
ΑΕΡΟΛΙΝΚΟΥΚΙΑΣ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΛΕΞΗΣ19
ΑΡΚΟΥΔΟΤΡΥΠΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΗΑΝΝΑ
38
ΔΙΑΒΑΣΗΤΣΑΜΑΤΗΣ ΑΙΝΕΙΑΣ
ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
21
MIDNIGHT SKINΜΑΥΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ40
 ΣΥΝΟΛΟ131

Κυριακή 14 Απριλίου

ΤΙΤΛΟΣΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΔΙΑΡΚΕΙΑ
BUFFER ZONEΣΤΑΥΡΟΥ ΣΑΒΒΑΣ16
ΠΑΡΕΛΑΣΗΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ23
GOOD GIRLS  CLUB: A VIRGINITY ODYSSEYΤΣΑΚΑΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΒΑΡΤΖΙΩΤΗ ΛΗΔΑ
17
A PIECE OF LIBERTYΚΑΠΑΚΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ10
ΑΡΙΖΟΝΕΣΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ29
 ΣΥΝΟΛΟ128

Ακολουθεί το πρόγραμμα με πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες