ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – NeTT

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Network of theatres for the valorization of cultural and natural heritage» και ακρωνύμιο NeTT, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας Interreg V- A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020 και του παραδοτέου 4.2.3 «Εκδηλώσεις προβολής», σας προσκαλεί σε συγκεκριμένες δράσεις στις οποίες θα εκτεθούν τα προϊόντα σας και θα προωθηθούν οι τοπικές επιχειρήσεις μέσω των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων .

Στόχος του έργου η διασφάλιση της ποιότητας σε ζωντανές εμφανίσεις, η υποστήριξη της προώθησης των τοπικών προϊόντων και της τοπικής οικονομίας, η βελτίωση της ελκυστικότητας της περιοχής σε μια προοπτική Βιώσιμου Τουρισμού, καθώς και η ενίσχυση της αξιοποίησης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

Α) Θα παραχθεί ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, διάρκειας 45 λεπτών, με τη μορφή εκπομπής μαγειρικής, στις αρχές Ιουλίου το οποίο θα προβληθεί σε Ελληνικό και Διεθνές επίπεδο.

Β) Θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση στις 30 και 31 Ιουλίου 2020 στο Θερινό Θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» στο Μον Ρεπό

Και στις δύο εκδηλώσεις σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε εκθέτοντας τα προϊόντα σας σε σταντ προβολής τα οποία θα επιμεληθείτε.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος οι επιχειρήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας και την καλλιτεχνική διευθύντρια, κα. Βαρβάρα Δούκα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610 40136

E-mail:

Με εκτίμηση,

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κέρκυρας